Ben je nieuw op ons Bolero Crowdfunding-platform en wil je graag starten met investeren?
Of wil je een aanvraag indienen om een crowdlendingcampagne te starten?
Bekijk dan zeker onderstaande video's en leer de werking van ons platform kennen!
Veel kijkplezier!

Hoe word je lid van Bolero Crowdfunding?

Nog geen lid van Bolero Crowdfunding? We leggen je stap voor stap uit hoe je dit in orde brengt. Als je op de hoogte wil blijven van aankomende crowdlendingcampagnes of interesse hebt om te investeren, maar ook als je een ondernemer bent en een project vrijblijvend aan ons wil voorstellen moet je lid zijn van ons platform.

Om je hierbij te helpen maakten we een handig filmpje.

Lid worden van Bolero Crowdfunding is gratis en kan je snel in orde maken. Je hebt er niets voor nodig. 

Vergeet niet om aan te geven dat je op de hoogte wil blijven, enkel dan krijg je de informatie over nieuwe campagnes ook per mail.

Word nu gratis lid van Bolero Crowdfunding

Hoe stel je als ondernemer een project aan ons voor?

Je bent een ondernemer en je wil investeren in de groei van je bedrijf. Daar begint het meestal mee. De volgende stap is het financieren van dat project. Misschien is crowdlending voor jouw bedrijf een goed alternatief of een goede aanvulling op het traditionele bankkrediet. 

Hoe stel je een project aan ons voor en hoe begin je aan een crowdlendingcampagne? Dat is een vraag die regelmatig bij ons binnenkomt. Hoe bereik je ons? Of wat moet je doen om in aanmerking te komen? Om aan die vragen tegemoet te komen maakten we een handig filmpje waarin we stap voor stap uitleggen hoe je een project aan ons kan voorstellen.

Elke onderneming met groeiplannen kan bij ons gratis en vrijblijvend een projectvoorstel indienen. Dat begint op onze website waar je ons in een handig formulier alle info over je bedrijf, je team en je project kan bezorgen. Nadien contacteren we je om feedback te geven.

Dien vrijblijvend een projectaanvraag in bij Bolero Crowdfunding

Hoe moet je investeren in een crowdlendingproject op ons platform?

Nieuwe investeerders vragen ons vaak hoe je tewerk moet gaan als je wil investeren in een campagne op ons platform. Omdat in een crowdlendingcampage het doelbedrag vaak erg snel is opgehaald, zit je maar beter goed voorbereid achter je computer.

We zetten onze investeerders graag goed op weg en leggen in dit filmpje stap voor stap het investeringsproces uit.