€ 280.000 
al opgehaald
Co-financiering
170 % Min. € 100.000 
Succesvol gefinancierd
type
Aandeel
Min. gewenste financiering
€ 100.000 
Max. gewenste financiering
€ 250.000 
aangeboden kapitaal
43.4 %

€ 110.000 door andere investeerders

Aandelen Dagvers CVBA

Aandelen met een nominale waarde van € 500 , met een max van € 5.000  per investeerder.

Een aandeel is een beleggingsinstrument dat wordt uitgegeven door een onderneming. Een aandeel geeft geen recht op terugbetaling van het belegde bedrag op een bepaalde datum en kan aanleiding geven tot minwaarden of meerwaarden. De emittent is bovendien niet verplicht om een dividend uit te keren.

Aandelen naar Belgisch recht

Staat van herkomst van de emittent

Dagvers (de 'emittent'), een Cvba met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht.

Belangrijkste risico's

Investeren in aandelen van start-ups en groeibedrijven is zeer risicovol. Zo loopt de belegger het risico om het belegde bedrag volledig te verliezen bij een faillissement en is het zeer onwaarschijnlijk dat de emittent een dividend zal uitbetalen op middellange termijn. Bovendien hebben de aandelen beperkte stemrechten en zijn de aandelen uiterst illiquide. Voor een overzicht van de risico’s verbonden aan beleggingen in aandelen download de Crowdfunding Brochure.

Vergoeding

Eventuele dividenden zijn onderhevig aan afhouding van roerende voorheffing (momenteel 30%; bedragen van toepassing op een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België)

De identiteit en kredietwaardigheid van de entiteit

De emittent heeft geen kredietrating.

Overzicht kosten

De investeerder betaalt geen kosten bij een betaling via bankoverschrijving. Kiest de investeerder voor een andere betaalmethode, bijvoorbeeld kredietkaarten, wordt er een toeslag van 1.9% aangerekend door de aanbieder van de betalingsdiensten. Verder zijn er geen andere kosten, geen bewaarloon, geen lidmaatschapsgelden,... .

Plaats waar de waarde of prijs van het financieel product wordt bekendgemaakt

De aandelen noteren niet op een beurs. Bijgevolg zijn de aandelen uiterst illiquide en valt de marktwaarde moeilijk te bepalen.

Relevante documenten met contractuele of precontractuele informatie

Alvorens te investeren lees aandachtig de algemene voorwaarden, de crowdfunding brochure en de investeringsovereenkomst.

Prospectus

Er is geen prospectus beschikbaar.

Uitgiftedatum

De effectieve datum van uitgifte van dit aandeel is 29/05/2017.

Looptijd

Een aandeel heeft een onbepaalde looptijd en geeft geen recht op terugbetaling van het belegde bedrag op een bepaalde datum.

Contactgegevens interne en externe klachtendienst

Bij klachten kunt u zich wenden tot administratie@bolero-crowdfunding.be (+32 2 429 00 32 en/of ombudsman@ombudsfin.be).

Klaar om in te stappen?

Investeer nu

U gelooft in het groeipotentieel van ons bedrijf en wilt graag investeren. Investeer nu! Zo bouwt u mee aan de topbedrijven van morgen.

Interesse?

Volg ons

Onze onderneming spreekt u aan? U wilt graag op de hoogte blijven? Volg ons! Zo krijgt u het laatste nieuws over ons bedrijf rechtstreeks in uw mailbox.