Over Bolero Crowdfunding

Over Bolero Crowdfunding

Bolero Crowdfunding: het financiële crowdfundingplatform van KBC, waar Belgische investeerders en ondernemers elkaar vinden om samen in groei te investeren.

Ons Team

Het crowdfunding team bestaat uit gedreven mensen die gepassioneerd zijn door ondernemerschap. Het multidisciplinair team met een uitgebreid netwerk in de ondernemers- en investeerderswereld heeft de ambitie crowdfunding in België verder op de kaart te zetten.

Bart Vanhaeren

Bart Vanhaeren

Bart Vanhaeren is burgerlijk ingenieur Scheikunde van opleiding en heeft daarnaast ook een diploma in Environmental Engineering en een masters in Financial Economics. Hij heeft eveneens een MBA behaald hij IMD/Lausanne in 2002. Zijn loopbaan startte Bart als management consultant bij het Amerikaanse Arthur D. Little. Vervolgens werkt hij voor Levi Strauss en GE Capital waar hij actief was in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Bart werkt sinds 1999 bij KBC waar hij achtereenvolgens Hoofd was van de interne Organisatie afdeling CEE van KBC, CEO en oprichter van KBC Consumer Finance, en sinds 2012 bestuurder bij KBC Securities waar hij aan het hoofd staat van de retail activiteiten (CEO Bolero). Hij is co-founder van Bolero Crowdfunding.

Ellen Lemaire

Ellen Lemaire

Ellen is sinds april 2015 actief als Business Development Manager bij Bolero Crowdfunding.  Ze behaalde in 2008 een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven en had daarbij extra aandacht voor ondernemerschap, bedrijfseconomie en strategie.   Na een eerste werkervaring bij Deloitte Consulting werd ze Account Manager Vastgoedfinanciering bij KBC Real Estate.  Ellen heeft een ruime interesse en een gezonde kritische geest. Ze houdt van oplossingsgericht denken, bij voorkeur “out of the box”.

Thomas Scheire

Thomas Scheire

Thomas volgde een opleiding commerciële communicatie aan de Artevelde Hogeschool en heeft een diploma digitale marketing & communicatie van de EHSAL Management School. Na een eerste werkervaring van vier jaar bij reclamebureau Famous is hij momenteel digital marketeer bij Bolero Crowdfunding.