Van bierviltje tot beursgang, ontmoet de ondernemers van morgen.

17 oktober 2015 - KBC Leuven

KBC Securities Entrepreneurial Summit

#KBCSSummit

De 2e editie van de KBC Securities Entrepreneurial Summit was een groot succes. Bedankt aan alle ondernemers en bezoekers voor jullie aanwezigheid. Bekijk hier alvast het sfeerverslag en alle presentaties van deze boeiende dag.

Alvast 9 redenen om dit event niet te missen

Ontmoet meer dan 28 top starters tijdens de KBC Securities Entrepreneurial Summit!
Materialise

Materialise

Een van de leiders op het vlak van 3D-printing software en services. Noteert sinds 25 juni 2014 op NASDAQ, een operatie waar KBC Securities bij betrokken was. Luister mee hoe hun evolutie van veelbelovende start-up naar beursgenoteerd bedrijf verliep.
Bart De Moor

Bart De Moor

Prof. Dr. Ir. Bart De Moor.
ESAT-STADIUS KU Leuven, Wetenschappelijk Directeur van iMinds Medical Information Technologies.
Zijn wetenschappelijk onderzoek werd bekroond met verschillende wetenschappelijke prijzen. Hij stond mede aan de wieg van 7 spin-off bedrijven.
Foodtruck

Foodtruck

Laat u verwennen door:
- BensBugS*: www.bensbugs.be
- Kasserol: www.kasserol.be
- ChefKrok: www.chefkrok.be

*€ 132.100 opgehaald via Bolero Crowdfunding.
Biocartis

Biocartis

Het Belgisch-Zwitserse Biocartis met hoofdzetel in Mechelen ontwikkelde een mini-lab om bijna in realtime kanker op te sporen. In april 2015 ging het naar de Brusselse beurs en haalde 115 miljoen euro op. Deputy CEO van dit Belgisch-Zwitserse bedrijf, Hilde Windels, doet het succesverhaal van Biocartis uit de doeken.
Neem tijdens de Entrepreneurial Summit deel aan de ‘Boleuro’ wedstrijd en gun de starter van uw keuze een communicatiepakket bij Kunstmaan, Bolero’s communicatiepartner, ter waarde van 7.500 échte euro!
Pitch café

Pitch café

Kom op dit unieke event luisteren naar dé creatieve ondernemers uit Vlaanderen die wij in samenwerking met StartIt@KBC een podiumplaats gunnen in het Pitch café. Zij stomen zich klaar om u het relaas van de reis van hun bierviltje te vertellen in een gebald betoog dat naadloos ‘to the point’ komt.

Agenda & sprekers

Onthaal en registratie. Start tradeshow ondernemers.

Welkom en introductie

Bart en Koen zijn verantwoordelijk voor respectievelijk het beleggersplatform van Bolero en Bolero Crowdfunding. Zij houden een korte introductie en heten jullie van harte welkom op deze boeiende reis van bierviltje tot beursgang.

Succesvolle start-ups aan de KU Leuven

Bart is de coördinator van vele onderzoeksprojecten en netwerken, gefinancierd door regionale, Belgische en Europese overheden. Zijn wetenschappelijk onderzoek werd bekroond met verschillende wetenschappelijke prijzen. Hij stond mede aan de wieg van 7 spin-off bedrijven en is lid van de Raad van Bestuur van diverse binnen- en buitenlandse wetenschappelijke, academische, en culturele verenigingen.

Pitches van de ondernemers met een crowdfundingcampagne

Ondernemers aan het woord met een crowdfundingcampagne live op Bolero Crowdfunding

Pitches van de door de crowd geselecteerde ondernemers

De 6 ondernemers die de wedstrijd gewonnen hebben komen hun bedrijf voorstellen. Onze zes winnaars zijn: UPrince, Crowdbeamer, Froomit, POM Addocted, RestOcheck en Conversation Starter

Doorlopende presentaties door ondernemers op onze startersbeurs

Breng de ondernemers een bezoekje op hun stand.

Pitch Café in samenwerking met StartIt@KBC

Maak kennis met dé creatieve ondernemers uit Vlaanderen die wij in samenwerking met StartIt@KBC een plaats gunnen in het Pitch café.

Incubatie en Crowdfunding in België

Als Chief Matchmaker en mentor bij de incubator ‘StartIt @ kbc’ heeft Dirk grondige ervaring inzake crowdfunding. Als voormalig investeringsbankier vervulde hij verschillende beleidsmatige taken.

Van bierkaartje tot beursgang, het verhaal van Materialise

Materialise is een van de leiders op het vlak van 3D-printing software en services en noteert sinds 25 juni 2014 op NASDAQ, een operatie waar KBC Securities bij betrokken was. Luister mee hoe hun evolutie van veelbelovende start-up naar beursgenoteerd bedrijf verliep.

Het groeiverhaal van Biocartis

Het Belgisch-Zwitserse Biocartis met hoofdzetel in Mechelen ontwikkelde een mini-lab om bijna in realtime kanker op te sporen. In april 2015 ging het naar de Brusselse beurs en haalde 115 miljoen euro op. Deputy CEO van dit Belgisch-Zwitserse bedrijf, Hilde Windels, doet het succesverhaal van Biocartis uit de doeken.

Panel discussion onder leiding van Koen Hoffman

Panelgesprek onder leiding van Koen Hoffman met Hilde Windels van Biocartis, Peter Leys van Materialise en Bart Van der Roost van neoScores.

Voorstelling resultaten investeringsgame en slotwoord Koen Hoffman

Ondernemers

Deze ondernemers kan je ontmoeten tijdens de KBC Securities Entrepreneurial Summit.

Praktisch

Start: vanaf 9 uur.
Einde voorzien rond 16 uur.

Adres: KBC Leuven, Eiermarkt 20 te 2000 Antwerpen

 

Bekijk hier de wegbeschrijving.

  Deel de KBC Securities Entrepreneurial Summit

  Bekijk hier het persbericht over de KBC Securities Entrepreneurial Summit.

  Partners

  Georganiseerd door

  KBC Securities
  Bolero
  Bolero Crowdfunding
  StartIt

  In samenwerking met

  VOKA
  Kunstmaan
  Quinz
  Unizo
  Cronos
  Deloitte
  Leuven Mindgate
  Museum M
  Lannoo Campus
  CityCubes
  Agentschap Ondernemen
  Douw & Koren
  Idealabs
  iMinds
  Microsoft Innovation Centre
  Startups.be
  Surfstudio